Werken bij Plus vakkenvuller Salaris

Werken bij Plus vakkenvuller Salaris per uur en per maand, wat ga je verdienen als je aan de slag gaat als vulploegmedewerker bij de Plus? We zetten het voor je op een rij. In de tabel hieronder zie je ook wat je meer gaat verdienen als je meer functiejaren hebt.

Werken bij Plus vakkenvuller Salaris

Werken bij Plus vakkenvuller Salaris

LeeftijdUurloonMaand Salaris (40 uur p.w.)
15 jaar€ 3,66€ 636,48
16 jaar€ 4,22€ 734,07
17 jaar€ 4,82€ 839,38
18 jaar€ 5,29€ 921,16
18 jaar + 1 werk jaar€ 5,35€ 931,76
19 jaar€ 6,19€ 1076,65
20 jaar€ 7,74€ 1346,54
21 jaar€ 9,68€ 1683,62
21 jaar + 1 werk jaar€ 11,35€ 1974,22
Pijldatum Werken bij Plus vakkenvuller loon: Mid 2022

Solliciteren bij de Plus

Wil je gaan werken bij de Plus? Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van waar de Plus precies naar op zoek is. Waar moet een vulploegmedewerker bij de Plus precies aan voldoen? Het is belangrijk dat je vooraf al een beetje weet wat er van je wordt verwacht en wat jij kunt verwachten als je aan de slag gaat bij de plus. Daarom hebben we een klein overzicht gemaakt van waar de Plus naar op zoek is.

Wie zoekt de Plus?

  • Iemand die flexibel is ingesteld.
  • Je kunt verantwoordelijkheid aan.
  • Je beschikt over goede sociale vaardigheden.
  • Service en klantvriendelijkheid beschik je over.

Solliciteren

Ben je na het lezen van deze pagina benieuwd waar er momenteel vacatures zijn? Bekijk dan de website WerkenBijPlus.nl. Hier staan alle openstaande vacatures op! Daarnaast is er op de website WerkenBIjPlus.nl ook meer informatie te vinden over je werkzaamheden.

Hoeveel uur moet je beschikbaar zijn voor werk?

Hier heeft de Plus geen minimale uren voor. Het is belangrijk dat je minimaal 2 dagen per week beschikbaar bent om wat werk te doen. Solliciteer dus gerust als je maar 2 dagen per week tijd hebt om een aantal uur te kunnen werken.

Minimale leeftijd werken bij Plus

Om bij de Plus aan de slag te gaan moet je minimaal 15 jaar zijn. Je mag dan alleen werken als vakkenvuller en lichte werkzaamheden doen.

Als je 15 jaar bent mag je maximaal tot 19:00 uur werken. Vanaf 16 jaar mag je gewoon de gehele diensten werken. Dit is meestal tot 20:00 uur / 21:00 uur.

Hoe is het om te werken als vakkenvuller bij de Plus?

Twee kernwaarde die belangrijk zijn voor de Plus zijn Plezier en het hebben van afwisselend werk. Daarnaast is het voor iedereen bij Plus mogelijk om van vulploegmedewerker door te groeien naar een hogere functie. Ook heeft de Plus binnen het bedrijf verschillende manieren om jezelf verder te kunnen ontwikkelen.

Als je jezelf verder wilt ontwikkelen is dit bij de Plus allemaal mogelijk. Hierbij is het belangrijk dat de ‘drive’ hiervoor vanuit jou komt. De begeleiding hierbij komt dan vanuit de Plus. Je bent als vakkenvuller echt onderdeel van het team. Je denkt goed mee en kunt ideeën dan ook echt inbrengen. Daarnaast denk je mee maar je onderneemt ook mee. Het kan dus zomaar zijn dat jou zelf verzonnen idee zomaar wordt uitgevoerd in jou winkel (en daarna mogelijk zelfs in vele andere winkels).