Werken bij Lidl Salaris

Het Werken bij Lidl Salaris hangt af van de functie die je gaat krijgen bij Lidl. Hieronder hebben we een uitgebreid overzicht van de salarissen als je gaat Werken bij Lidl.

Werken bij Lidl Salaris

Werken bij Lidl Salaris

Als je gaat werken bij Lidl heb je een all-in salaris. Hier zit ook je vakantiegeld in. Het salaris is uur & leeftijd afhankelijk. Hieronder zie je een overzicht met de huidige salarissen. Ook leggen we je meer uit over het werken bij deze supermarkt.

Uurloon Lidl

Het uurloon dat je bij Lidl gaat verdienen is een All-in loon. Hier zit ook je vakantietoeslag in! Je ontvangt later geen toeslagen meer zoals een vakantietoeslag aangezien deze in je uurloon zit. Het uurloon zoals het hieronder staat vermeld is het bruto uurloon.

LeeftijdUurloon
16 jaar€ 5,84
17 jaar€ 6,67
18 jaar€ 7,33
19 jaar€ 8,56
20 jaar€ 11,45
21 jaar€ 14,31

Wat is een all-in salaris?

Bij Lidl krijg je all-in loon. Hier zitten alle toeslagen al in. Je ontvangt 29,70% toeslag dat al verwerkt zit in je uurloon. Dit krijg je maandelijks mee uitbetaald. (Voor de duidelijkheid deze 29,70% zit al in het uurloon van de tabel hierboven verwerkt). De toeslagen die hierin verwerkt zitten zijn onder andere: Verlof uren, Uitbetaalde ADV uren en vakantietoeslag.

Mocht je geen all-in salaris krijgen dan krijg je deze toeslagen allemaal later uitbetaald en is je uurloon dus lager. Uiteindelijk na uitbetaling van alle toeslagen zal het uurloon dan weer gelijk zijn.

Lidl Hulpkracht worden

Ben je klaar om wat bij te gaan verdienen maar heb je niet extreem veel tijd? Wordt dan hulpkracht bij Lidl! Je kunt al hulpkracht worden als je tussen de 2 en 12 uur per week beschikbaar bent om te werken!

Een super leuke bijbaan met toffe collega’s om net dat kleine beetje extra bij te verdienen in de maand! We hebben ook al een artikel gemaakt over het worden van hulpkracht. Bekijk hiervoor ons artikel Hulpkracht Lidl. Hier geven we je alle informatie over deze bijbaan die je nodig hebt!

Als hulpkracht kun je maximaal 12 uur per week werken en krijg je een reiskostenvergoeding als je meer dan tien kilometer van de winkel woont. De functie is een allround functie. Je vult vakken, helpt met het schoonhouden van de winkel en zit achter de kassa. Je zorgt voor een prettige ervaring voor de klanten van de winkel.

Bijbaan bij Lidl

Je kunt bij de Lidl aan de slag voor een bijbaan vanaf de 16 uur per week. Wil je toch minder werken dan ben je bij Lidl alsnog welkom als hulpkracht. Als je voor de 16 uur per week gaat is misschien de functie “verkoopmedewerker” wel wat voor je! Lidl is altijd opzoek naar nieuwe medewerkers voor deze functie.

In deze functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor alles in de winkel. Een super leuke en uitdagende baan dus! Over het worden van Verkoopmedewerker hebben we ook een artikel geschreven. Bekijk het artikel Werken bij de Lidl voor alle informatie over deze functie.

Solliciteren bij Lidl

Ben je nog niet werkzaam bij Lidl? Neem dan een kijkje op de website WerkenBijLidl.nl. Hier staan alle openstaande vacatures op die er momenteel zijn. Voor zowel de hulpkrachten als alle andere functies binnen het bedrijf. Zelf hebben we ook een artikel gemaakt over het Werken bij Lidl dat zeker het kijken waard is!

Uitbetaaldatums Lidl

Nu je hierboven alles geleerd hebt over de salarissen van de Lidl, wil je misschien ook weten wanneer het loon wordt uitbetaald. Hierover hebben we een apart artikel gemaakt waarin we je meer informatie geven over de Uitbetaaldagen van Lidl.

Eindexamen training Lidl

Ga je eindexamen doen op school? Dan heeft de Lidl ook nog wat gaafs voor je! Voor zijn/haar eigen medewerkers heeft de Lidl ondersteuning bij je eindexamen geregeld! Je kunt namelijk online gratis examentraining doen als je examen moet doen!

Zo loont het ook voor studenten om tijdens het studeren bij deze supermarkt te werken. Lidl ondersteunt je dus graag bij je opleiding!