Werken bij Lidl loon hulpkracht

Werken bij Lidl loon hulpkracht wat is het Lidl hulpkracht salaris? Hieronder leggen we uit hoe het is om aan de slag te gaan als Hulpkracht bij de Lidl. We delen de ervaringen met je en leggen uit wat het werk precies inhoud. De informatie die we geven is onafhankelijk van de Lidl.

Minimale leeftijd werken bij Lidl

Om te mogen werken bij Lidl moet je minimaal 16 jaar zijn. Het is niet mogelijk om bij de supermarkt te werken als je jonger bent als 16 jaar. Dit is ouder dan bijvoorbeeld bij de Jumbo. Daarnaast moet je ook in de avonden en weekenden inzetbaar kunnen zijn.

Werken bij Lidl loon hulpkracht

Lidl hulpkracht salaris

Het loon Lidl hulpkracht salaris is een all-in bruto loon. Hier zit dus ook al het vakantiegeld in!

16 jaar€ 5,69
17 jaar€ 6,51
18 jaar€ 7,15 
19 jaar€ 8,35
20 jaar€ 10,49
21+ jaar€ 13,11
Bron: Lidl 2022 / Lidl hulpkracht salaris

Als je bij Lidl aan de slag gaat als hulpkracht kun je rekenen op een minimale werkweek van 12 uur. Je kunt hierdoor meteen een lekker zakcentje bijverdienen!

Reiskosten

Je krijgt bij Lidl reiskosten van en naar je werk wanneer je verder woont dan 10 kilometer. Alle reisbewegingen onder de 10km enkele reis zijn voor eigen rekening.

Meer informatie en solliciteren bij Lidl

Wil je meer informatie over het werken als Hulpkracht bij Lidl? Bekijk dan de Hulpkrachten pagina op de website van WerkenBijLidl.nl. Hier staat alle informatie nog een keer uitgelegd en zie je de vacatures die ze momenteel uit hebben staan.

Uitleg video Hulpkrachten

Lidl heeft ook een video gemaakt waarin ze uitleggen wat de hulpkrachten allemaal doen en hoe een werkdag in elkaar zit. Deze video is hieronder te bekijken:

Lidl uitbetaaldata

Ben je benieuwd wanneer je salaris wordt uitbetaald als je aan de slag gaat als hulpkracht? Bekijk dan onze Uitbetaaldata Lidl pagina. Hier staat meer informatie op over de uitbetaaldatums.