Uitbetaal datum Lidl

De Uitbetaal datum Lidl zijn iedere maand ongeveer op de zelfde dag. Je wordt uitbetaald tussen 20-25e van iedere maand. Het salaris dat wordt uitbetaald is van de maand daarvoor.

Uitbetaal datum Lidl

Geen vaste Uitbetaal datum Lidl

Lidl heeft geen vaste dag waarop de lonen worden uitbetaald. Deze datum ligt altijd tussen de 20e en de 25e van iedere maand. De reden hiervoor is dat de datum ook in het weekend kan vallen. Dan wordt je salaris op een werkdag uitbetaald. De betalingen liggen altijd tussen de 20e en de 25e.

Salaris over vorige maand

Het salaris dat je ontvangt is altijd van de maand daarvoor. Je werkt bijvoorbeeld in januari, de uren die je in deze maand hebt gewerkt worden dan uitbetaald in februari tussen de 20e en de 25e.

Mocht je aan het begin van een maand zijn begonnen hou er dan rekening mee dat je de eerste betaling (van de maand waarin je bent begonnen) nog geen uitbetaling ontvangt. Die gaat namelijk over de afgelopen maand.

Werken bij Lidl

Ben je nog niet werkzaam bij de Lidl? Op onze pagina Werken Bij Lidl geven we je meer informatie over het werk. Deze website is volledig onafhankelijk van deze supermarkt!

Op de website WerkenBijLidl.nl kun je direct solliciteren! Ook is het mogelijk om contact op te nemen met de Lidl als je meer vragen hebt.

De Uitbetaaldatum Lidl staan niet op de WerkenBijLidl.nl website maar wel hierboven vermeld. Dan hoef je die vraag al niet meer te stellen! 😉

Inloggen medewerker Lidl

Wil je inloggen als medewerker? Bekijk dan ons artikel over hoe je kunt inloggen op je Lidl account.