Werken bij Dirk Salaris

Het Werken bij Dirk Salaris, hoeveel is dat precies? Dirk heeft hier een calculator voor gemaakt op de Dirk banen website. Wij hebben deze calculator voor je uitgerekend en hieronder in een tabel gezet. Lees ook onder de tabel hoe wij tot dit uurloon zijn gekomen.

Werken bij Dirk Salaris

Het werken bij Dirk Salaris

Bekijk hieronder het Werken bij Dirk Uurloon:

LeeftijdUurloon*
15€ 5,06
16€ 5,84
17€ 6,67
18€ 7,33
19€ 8,56
20€ 11,45
21+€ 14,31
Bron: Website WerkenBijDirk.nl

Hoe berekenen wij het uurloon?

Op de website van WerkenBijDrik.nl staat een calculator. Hier kun je je uurloon uitrekenen. Ga hiervoor naar de website WerkenBijDirk.nl. Uurloon is namelijk ook uur afhankelijk. Voor bovenstaande berekening hebben we bij de genoemde leeftijden een werkweek van 1 uur per week genomen. Door dit in te vullen kregen we een uurloon per vier weken. Deze hebben we door 4 gedeeld om bij het uurloon per uur uit te komen.

Medewerker login

Ben je al werkzaam bij de Dirk dan kun je ook op je eigen account inloggen. Meer informatie hierover geven we je op onze Dirk medewerker inloggen pagina.

Werken bij Dirk

Op de website van WerkenBijDirk.nl staan een aantal kernpunten wat je kunt verwachten van een baan bij Dirk. Zo kun je een goed salaris verwachten, leuke collega’s en lekker dicht bij huis werken!

Wist je ook dat je als vulploegmedewerker ook nog eens direct 29% bovenop je uurloon krijgt? Je loon is namelijk inclusief vakantie-uren, vakantiegeld en ADV uren! Lekker verdienen dus als vakkenvuller!

Wil je weten of er momenteel nieuwe medewerkers worden gezocht bekijk dan de website WerkenBijDirk.nl. Hier staat alle informatie.