Werken bij Aldi vakkenvuller salaris

Werken bij Aldi vakkenvuller salaris staat hieronder. We laten je zien wat je gaat verdienen per uur en per week als je 20 uur per week zou werken. Ook is er een mogelijkheid op een bonus, hier leggen we je onder het kopje bonus meer uit.

Werken bij Aldi vakkenvuller salaris

Hieronder staan het Vulploegmedewerker Aldi salaris van medewerkers van de vulploeg. Het salaris is gebaseerd op een 20 uur contract. Het salaris is een all-in salaris, hier zitten vakantiedagen, vakantietoeslag en winstuitkering.

LeeftijdUurloonWeekloon (bij 20 uur pw)Mogelijke bonus*
15 jaar4,2184,2020,72
16 jaar4,8697,2020,72
17 jaar5,55111,0020,72
18 jaar6,10122,0020,72
19 jaar7,13142,6020,72
20 jaar9,54190,8020,72
21 (en ouder)11,91238,2020,72
Pijldatum Werken bij Aldi vakkenvuller salaris: Eind 2022
Werken bij Aldi vakkenvuller salaris

Mogelijke prestatiebonus Aldi

Je krijgt mogelijk ook een prestatie bonus! Dit geeft de Aldi aan medewerkers waar de winkel lekker loopt. Als we uit gaan van 20 uur per week is de bonus die je ontvangt 20,72 euro.

Werkzaamheden vakkenvuller Aldi

Je bent als vakkenvuller verantwoordelijk voor het vullen van de vakken, jij zorgt er met je team voor dat alles er netjes bij staat. Als jij klaar bent is de winkel weer verzorgd en netjes! Het is zwaar werk, maar als je eenmaal klaar bent zie je resultaat wat natuurlijk een goed gevoel geeft.

Naast het vullen van de vakken als vulploegmedewerker bij de Aldi sta je ook klanten te woord. Dit doe je met een glimlach van oor tot oor en probeert de klanten zo goed mogelijk te helpen. Als jij de klanten hebt geholpen hou je hier een goed gevoel aan over! Een tevreden klant geeft jou ook nog eens een lekker gevoel!

Vanaf dat je 16 jaar bent is het ook mogelijk om aan de slag te gaan als Verkoopmedewerker en Kassamedewerker!

Minimum leeftijd werken bij Aldi

Om bij de Aldi aan de slag te gaan moet je minimaal 15 jaar zijn. Helaas is het niet mogelijk om aan de slag te gaan als vakkenvuller op je 13 en 14e jaar. Daarnaast is het belangrijk dat je goed flexibel inzetbaar bent.

Door de grote openingstijden is het werk bij de Aldi goed te combineren met je mogelijk drukke leven (Denk aan school). Een prima bijbaan dus!

De discounter van Nederland

Aldi noemt zichzelf de discounter van Nederland, ze hebben dit vroeger zelf zo uitgevonden en willen hun klanten hier dan ook elke keer weer mee verassen. Als je aan de slag gaat bij de Aldi ben jij onderdeel van dit proces. Jij zorgt ervoor dat je samen met je collega’s de klanten telkens weer blijft verassen.

Aldi noemt zichzelf niet voor niets de uitvinder van de Discounter en is hier erg trots op, samen met het personeel proberen ze dit telkens weer naar een hoger niveau te brengen. Ze zijn dan ook echt op zoek nar medewerkers met POWER.

Op dit moment is Aldi bezig met het vernieuwen van de formule en de vestgingen en staat daarom echt te springen om nieuw personeel! Het werken bij Aldi vakkenvuller salaris is daarom ook echt prima en er zijn leuke bonussen als de winkel goed draait!

Aldi weet als geen ander dat de winkel pas goed draait als het personeel zich goed verbonden voelt met de winkel. Een bonus geven aan medewerkers als de winkel het goed doet is daarvoor natuurlijk een goed middel! Jij een extra zakcentje en Aldi meer omzet en meer tevreden klanten! Een win-win situatie dus!

Solliciteren bij Aldi

Wil je meer informatie of gelijk solliciteren als vakkenvuller bij Aldi? Bekijk dan nu de website Werken bij Aldi om te zien waar momenteel vacatures open staan waarop je eventueel zou kunnen solliciteren. Ook is het mogelijk om met de calculator die op de pagina van Aldi staat je exact verwachte salaris uit te rekenen.

Mocht je nog aanvullende vragen hebben over je mogelijk sollicitatie kun je via de website van de Aldi ook contact opnemen met een medewerker die over werken bij Aldi als vakkenvuller gaat.