Werken bij Aldi Verkoopmedewerker en kassa Salaris

Werken bij Aldi Verkoopmedewerker en kassa Salaris, hoeveel ga je precies verdienen? We zochten het voor je uit! Als Verkoopmedewerker draai je ook mee op de Kassa. Om achter de kassa te mogen zitten moet je minimaal 16 jaar oud zijn. Daarom is het alleen mogelijk om in deze functie te werken als je minimaal 16 jaar oud bent.

Ben je nog geen 16 jaar? Dan kun je altijd nog aan de slag als Aldi Vakkenvuller!

Werken bij Aldi Verkoopmedewerker en kassa Salaris

Werken bij Aldi Verkoopmedewerker en kassa Salaris

LeeftijdUurloonWeekloon (bij 20 uur pw)Mogelijke bonus*
16 jaar4,8697,2020,72
17 jaar5,55111,0020,72
18 jaar6,10122,0020,72
19 jaar7,13142,6020,72
20 jaar9,54190,8020,72
21 (en ouder)11,91238,2020,72
Pijldatum Werken bij Aldi Verkoopmedewerker en kassa Salaris: Eind 2022

Werkzaamheden Verkoopmedewerker & Kassamedewerker

Misschien is dit wel je droombaan! Je bent samen met je team (en de vakkenvullers) verantwoordelijk voor de winkel. Deze moet er tip top uit zien voor de klanten die in de winkel komen. Om dit werk te kunnen doen heb je een flinke dosis Enthousiasme nodig! Daarnaast is jou geheime wapen in deze baan ook klantgerichtheid! Je staat klaar voor alle klanten die de winkel binnen komen!

Samen met je collega’s zorg je ervoor dat iedere klant met een glimlach van oor tot oor de winkel uit loopt.

Geen vaste afdelingen

Bij de Aldi zijn er geen vaste afdelingen, zo werk je op het ene moment achter de kassa als kassamedewerker en op het andere moment sta je de schappen in de winkel te vullen of netjes te maken. Het werk bij de Aldi is dus erg afwisselend. Bij het begin van je dienst weet je nog niet wat je die dag te wachten staat.

Er is hierdoor ook veel contact met klanten die je dag een stuk leuker maken, daarnaast vliegt door het contact met de klanten en de afwisseling je dag voorbij! Doordat het geen dag het zelfde is gaat je werk nooit vervelen!

Je kernwaarde zijn:

  • Je kunt goed werken in teamverband;
  • Klanten en collega’s helpen is voor jou zeer belangrijk;
  • Je hebt een ruime beschikbaarheid.

Het is mogelijk om vanaf 4 uur per week deze functie uit te voeren. Het aantal uur dat je gaat werken wordt met jou afgesteld en besproken. Dit wordt per week met je afgesproken. De functie als verkoop & kassamedewerker bij de Aldi is goed te combineren met je school of studie! Je rooster wordt dan aangepast op je beschikbaarheid naast je studie.

Kernwaarde Aldi

Aldi heeft drie kernwaarde eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier is de Aldi ook dagelijks mee bezig en wordt door de Aldi naar gehandeld. Bij de Aldi kom je te werken in een hecht team.

Baan bij Aldi

Wil je meer informatie over het werken als Verkoopmedewerker bij de Aldi? Neem dan een kijkje op de website van Aldi werken om alle actuele informatie te zien en om eventueel te solliciteren op een functie bij de Aldi