Werken bij Nettorama Salaris

Het Werken bij Nettorama Salaris hoeveel ga je verdienen en in welke functie? Hieronder zie je het overzicht van de verdiensten als je bij de Nettorama aan de slag gaat. Nettorama is een supermarkt die er naar streeft om altijd 10/15 procent goedkoper te zijn dan andere supermarktketens.

Werken bij Nettorama Salaris

Werken bij Nettorama Salaris

De bedragen die hieronder staan is het bedrag dat je totaal gaat verdienen per uur. Dit is inclusief alle toeslagen. Zoals je in de tabel hieronder ziet verdien je op iedere leeftijd evenveel salaris.

LeeftijdUurloon
15 jaar€ 8,45
16 jaar€ 8,45
17 jaar€ 8,45
18 jaar€ 8,45
19 jaar€ 8,45
Berekening salaris: eind 2022 Bron: Nettorama

Het is uniek dat het salaris van alle medewerkers gelijk zijn, bij geen andere supermarkt (te denken aan Dirk of Jumbo) verdienen alle medewerkers het zelfde loon. Of je nu 15 jaar of 40 jaar bent, alle medewerkers verdienen het zelfde. Het werken bij Nettorama Salaris is hier uniek in!

Solliciteren bij Nettorama

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden binnen Nettorama? Of wil je direct al solliciteren? Ga dan naar de website van Nettorama voor meer informatie of het invullen van het sollicitatieformulier.

Het overzicht van alle vacatures zijn te vinden op de Vacature pagina van Nettorama. Meer informatie over het werken bij deze supermarkt is op de website ook niet te vinden. Mocht je aanvullende vragen hebben neem dan contact op met de supermarkt zelf of vul online het contactformulier in.