Werken bij Coop

Wil je gaan Werken bij Coop? Op deze pagina geven we je alle uitleg over hoe het in zijn werk gaat en ook wat je kunt verwachten als je bij de Coop Supermarkt gaat werken! De winkels van de Coop werken onder de volgende namen: Coop, CoopCompact (buurtwinkel) en Vandaag (stadswinkel).

Werken bij Coop

Functies bij Coop Supermarkt

Kassamedewerker Coop

Als kassamedewerker ben je het laatste gezicht dat de klant ziet voor hij/zij de winkel uit gaat. Je bent een belangrijke schakel voor de klant over hoe de ervaring van de klant was in de winkel. Laat jij de klanten met een goed gevoel de winkel verlaten? Werk je secuur en kun je zorgen voor een goede en vlotte afhandeling bij de kassa? Dan is Kassamedewerker bij de Coop misschien wel wat voor jou!

Vulploegmedewerker Coop

Als vulploegmedewerker vul je de vakken, maar er komt meer bij kijken dan alleen een product in een vak leggen. Je zorgt samen met je collega’s voor een mooie schone en nette winkel. Je zorgt er dus ook voor dat het ‘pad’ dat je vult er na jou dienst super netjes en strak bij staat.

Verkoopmedewerker kruidenierswaren Coop

Een term die je misschien bij andere winkels niet snel hoort, “Kruidenierswaren”. Vaak wordt dit ook wel “Vakkenvuller” genoemd. Maar het is meer dan dat. In deze functie vul je niet alleen de vakken maar zorg je ook voor de uitstaling van de hele winkel. Je zorgt dat de voorraad die in het systeem klopt met wat er in de winkel in de schappen ligt en dagelijks heb je veel contact met klanten. Je helpt en adviseert de klanten en zorgt dat elke klant blij de winkel uit gaat.

Verkoopmedewerker AGF Coop

Als verkoopmedewerker AGF bij Coop ben je verantwoordelijk voor de groente- en fruitafdeling! Deze afdeling is het visitekaartje van de winkel! Het is namelijk de eerste afdeling die een klant ziet als hij/zij de winkel binnen komt. De eerste indruk dus! Hier vinden klanten ook de basis van iedere maaltijd, een erg belangrijke afdeling dus!

Je zorgt ervoor dat deze afdeling altijd mooi en kleurrijk erbij staat, goed gevuld en zorgt ervoor dat klanten nooit misgrijpen op de meest verse producten van de winkel.

Verkoopmedewerker boetiek/slagerij Coop

Op deze afdeling ben je verantwoordelijk voor producten zoals brood, vleeswaren, kaas en vlees. Je zorgt ervoor dat dit altijd netjes gevuld is en de klanten altijd lekker de meest verse producten kunnen kopen. Je maakt graag een praatje met de klanten en zorgt ervoor dat ze met een zeer tevreden gevoel naar huis gaan. Wat er op je afdeling ook moet gebeuren, jij bent de persoon die dat gaat regelen!

Coop fusie met PLUS

PLUS en Coop zijn per 2022 één bedrijf geworden onder de Coöperatie PLUS U.A.. Hierdoor is PLUS U.A. de 3e grootste supermarkt van Nederland geworden. Coop zal binnen de 3 jaar na de overname rustig overgaan naar de PLUS-formule. De plus denkt door deze coöperatie nog beter en sterker te kunnen worden in de Nederlandse Markt.

Solliciteren bij Coop

Wil je gaan werken bij de Coop? Hopelijk hebben we je met bovenstaande informatie een goed beeld gegeven over deze supermarkt! Op de website WerkenBijCoop.nl vind je alle openstaande vacatures! Het is bij de Coop ook mogelijk om een open sollicitatie te doen! Mocht je bij de Coop worden aangenomen wensen we je veel werkplezier toe!