Werken bij Coop uurloon

Het Werken bij Coop uurloon, hoeveel is dat precies? Op de website van WerkenBijCoop.nl krijg je hier het antwoord “Markt Conform” op. Maar wat is precies markt Conform? Je kunt hier waarschijnlijk van uit gaan dat dit ongeveer het salaris is dat in de CAO staat.

Coop uurloon

Hieronder staat het salaris dat je ongeveer gaat verdienen. Dit salaris is het CAO salaris van 2023. Coop geeft aan dat je Markt Conform gaat verdienen. Dit is een breed begrip maar om je een idee te geven wat dit ongeveer gaat zien zie je hieronder het uurloon dat de CAO van supermarkten weergeeft.

LeeftijdUurloon
15 jaar€ 3,75
16 jaar€ 4,32
17 jaar€ 5,43
18 jaar€ 5,43
19 jaar€ 6,34
20 jaar€ 7,97
21 jaar€ 9,96
VGL CAO uurloon 2023
Werken bij Coop uurloon

Doorgroeien bij Coop

Als je kijkt naar Coop supermarkten verdien je eigenlijk meer dan alleen je uurloon. Zo heeft de Coop ook goede aanvullende voorwaarden. Coop heeft een heel goed doorgroeiplan waar je aan kunt deelnemen. Je kunt verschillende opleidingen intern doen die je later misschien ook goed van pas kunnen komen!

Je kunt hierbij denken aan het doorgroeien naar een leidinggevende functie maar ook het doen van verschillende cursussen en opleidingen binnen je huidige vakgebied. Het is natuurlijk belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen voor later! Raadpleeg je leidinggevende dan ook wat de mogelijkheden zijn op het gebied van opleidingen en cursussen!

Werken bij Coop gaat nooit vervelen

Geen dag is het zelfde als je aan het werk gaat bij de Coop Supermarkten! De winkel veranderd elke dag en jij bent daar onderdeel van. Zo komen er iedere dag nieuwe klanten met nieuwe vragen maar zijn ook de werkzaamheden elke dag anders. Kortom je weet nooit wat je te wachten staat als je aan je shift begint!

Dan heb je ook nog eens de feestdagen die extra druk in de winkel zijn en als je op deze dagen moet werken krijg je ook nog eens extra betaald!

Werken bij Coop staat voor

Als je gaat werken bij Coop staat dit voor drie grote kernwaardes die bij Coop heel hoog staan namelijk Werken aan je toekomst, Samen en Uitdaging.

Werken aan je toekomst

Je collega’s zijn ook uitgekozen op hun Enthousiasme! Je werkt samen met je toekomstige collega’s aan je toekomst! Een mooie plek om hieraan te werken dus!

Samen

Je werkt in de winkel samen! Je doet alles samen met je collega’s, mogelijk heb je wel een eigen pad die je vult wat je alleen doet, of zit je alleen achter een kassa, maar je zorgt er wel samen voor dat de winkel op en top is! De beleving van de klant ben je zelf verantwoordelijk voor!

Uitdaging

Deze geef je aan de klant mee, jij zorgt er samen met je collega’s voor dat de ervaring van de klant optimaal is. Het is jou uitdaging om de klantbeleving zo goed mogelijk te maken.