Werken bij Boni

Wil je gaan werken bij Boni? Op deze pagina geven we je veel informatie over het werken bij Boni zodat je een goed beeld krijgt van wat de werkzaamheden inhouden als je bij Boni aan de slag gaat.

Werken bij Boni

Baan bij Boni

Een baan bij Boni, de supermarkt die gericht is op een goedkope prijs, maar zeker niet onder doet aan de andere supermarkten op het gebied van service naar de klanten toe. Daarom zijn ze altijd op zoek naar medewerkers die de klanten voorop zetten.

Samen met je hele team ben je verantwoordelijk voor de hele winkel, het team zorgt er voor dat alle schappen goed gevuld zijn en er netjes bij staan. Zo kunnen klanten op een goede manier boodschappen doen.

Elke dag als je aan de slag gaat bij Boni ziet er anders uit geen dag is het zelfde.

Minimale leeftijd werken Boni

Om bij Boni te kunnen werken moet je minimaal 14 jaar zijn. Je kunt dan in één van de filialen komen werken. De minimale leeftijd om te mogen werken achter de kassa of in het distributiecentrum is 16 jaar.

Kun je bij Boni alleen in het weekend werken?

Dit is zeker wel mogelijk natuurlijk zoekt een supermarkt personeel die zo veel mogelijk inzetbaar zijn. Er worden wel mensen aangenomen die alleen in het weekend kunnen werken. De meeste uren die bij Boni gewerkt kunnen worden zijn de avonden en in het weekend.

Functies bij Boni

Er zijn verschillende functies bij Boni waar je in kunt werken. Je hebt hulpkracht functies maar ook fulltime functies.

Vulploegmedewerker Boni

Een vulploegmedewerker zorgt er voor dat alle vakken van de winkel netjes gevuld zijn. Dit doe je samen met je collega’s maar je hebt over het algemeen wel je eigen ‘pad’ waar je verantwoordelijk voor bent. Je zorgt dat alle bestelde producten in de juiste vakken worden gevuld en de vakken die je niet hoeft te vullen ook netjes naar voor zijn gehaald.

Verkoopmedewerker Boni

Als verkoopmedewerker werk je op de volgende afdelingen: Vers, Vlees of Brood. Je bent verantwoordelijk voor de afdelingen en om deze goed gevuld te houden. Je hebt als verkoopmedewerker veel contact met klanten en zorgt dat alle klanten met een goed gevoel naar huis gaan.

Misschien kun je er ook wel voor zorgen dat een klant met een totaal ander product naar huis gaat en een maaltijd maakt om nooit meer te vergeten.

Kassamedewerker Boni

De Kassamedewerkers bij Boni zijn het gezicht van de winkel. Stel je voor dat klanten speciaal naar Boni komen om geholpen te worden door hun favoriete kassa medewerker! Hoe vet klinkt dat? Als kassamedewerker ben je erg vriendelijk tegen klanten je gaat voorzichtig met de producten van de klanten om en zorgt ervoor dat ze zonder problemen kunnen afrekenen.

Je ziet als kassamedewerker niet alleen maar achter de kassa maar het kan ook voorkomen dat je soms even helpt met vullen. Dat maakt het werken bij Boni als Kassamedewerker ook zo tof! Daarnaast zorg je er ook voor met je team dat alle kassa’s netjes schoon zijn om een verblindende indruk achter te laten bij de klanten.

1e verkoper Boni

Als 1e verkoper bij Boni ben je verantwoordelijk voor de werkvloer. Je bent de coördinator van de dag. Je staat altijd voor klanten klaar om deze te helpen. Mocht een klant er niet uit komen bied je de klant een passende oplossing aan. Je geeft ook leiding aan de verkoopmedewerkers en bied ondersteuning aan de leidinggevende van iedere afdeling.

Waarom heet de Supermarkt Boni?

In 1972 is het bedrijf opgericht door Gerrit Klassen en hij heeft de supermarkt deze naam gegeven. Het is afkomstig van het woord “Bonus”. Het Latijnse woord hiervoor is namelijk Boni. De winkel is eenvoudig ingericht en echt gericht op goedkoop producten te kunnen aanbieden. Dit allemaal om de prijs zo laag mogelijk te houden. Hoofdkantoor en distributiecentrum zijn gevestigd te Nijkerk.

Wat ga je verdienen bij Boni?

Natuurlijk is het ook belangrijk om te weten wat je gaat verdienen als je bij Boni aan de slag gaat. Daar hebben we een heel overzicht van gemaakt wat je per uur gaat verdienen. Kijk hiervoor op ons Uurloon Boni overzicht.